Avís legal

D’acord amb la Llei orgànica 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, es fa constar que:
El lloc i el domini ramells.com pertanyen a RAMELLS ASSESSORS CONSULTORS, S.L. amb CIF B59139220. Exerceix aquesta activitat amb domicili a Balmes 203, 1/1, telèfon 93 238 79 26 i correu electrònic info@ramells.com.

Protecció de dades de caràcter personal
En compliment amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, RAMELLS ASSESSORS CONSULTORS, S.L. informa als seus clients i al públic en general que:

  • Les dades personals introduïdes al formulari de contacte de la pàgina web www.ramells.com formaran part d’un fitxer propietat de RAMELLS ASSESSORS CONSULTORS, S.L. amb CIF B59139220, que té com a finalitats (i) atendre les consultes i sol·licituds d’informació realitzades pels usuaris de la pàgina web www.ramells.com (ii) informar, fins i tot per via electrònica, sobre els serveis o activitats que RAMELLS ASSESSORS CONSULTORS, S.L. ofereix als seus clients i al públic en general. L’interessat autoritza de forma expressa el tractament de les seves dades personals amb aquestes finalitats.
  • Les dades de caràcter personal facilitades seran d’ús exclusiu per part de RAMELLS ASSESSORS CONSULTORS, S.L. i no es preveuen que siguin comunicades a tercers.
  • Si una persona vol exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte al tractament de les seves dades personals ha d’enviar una carta a RAMELLS ASSESSORS CONSULTORS, S.L., Balmes 203, 1/1, o remetre un correu electrònic a l’adreça electrònica següent: info@ramells.com.