Circulars

#310

EL CONSELL D’ADMINISTRACIÓ HA DE REUNIR-SE COM A MÍNIM UN COP PER TRIMESTRE

Li recordem que un canvi legal recent en la Llei de Societats de Capital, obliga al Consell d’Administració a reunir-se almenys una vegada cada trimestre (abans només estava obligat a fer-ho una vegada a l’any, per redactar els comptes i convocar la junta que ha d’aprovar-los).

Com ja vam informar-lo en el seu moment, una de les novetats introduïdes en la Llei de Societats de Capital (LSC) per la Llei 31/2014, de 3 de desembre, des del 24 de desembre de 2014, és l’obligació del consell d’administració de reunir-se, almenys, una vegada al trimestre amb la finalitat que mantingui una presència constant en la vida de la societat. Anteriorment, només tenien obligació de reunir-se dins dels tres primers mesos des del tancament de l’exercici social per formular els comptes anuals de l’exercici anterior.

Per tant, li recordem que hauria de tenir present aquest canvi legal, i en conseqüència comprovar que el president del Consell convoca aquestes reunions trimestrals, complint els requisits que marquin els estatuts.

També poden fer consells universals (tots els membres del Consell accepten reunir-se sense convocatòria prèvia).

Poden posar-se en contacte amb aquest despatx professional per a qualsevol dubte o aclariment que puguin tenir sobre aquest tema.

Compartir a