Actualitat

Ramells Ramoneda Assessors Consultors celebra el seu 30è aniversari

El despatx dóna un gir a la seva activitat habitual i celebra el seu aniversari amb un taller de tapes per a tot l’equip de professionals

Ramells Ramoneda Assessors Consultors, dedicada a facilitar als empresari i gerents d’empreses la gestió de la seves organitzacions, va celebrar el 16 de febrer el seu 30è aniversari, amb un acte de celebració molt especial amb tots els professionals membres d’aquest despatx de Barcelona, al voltant de fogons i molta creativitat.

Reforçant el sentiment d’equip que caracteritza el conjunt de Ramells Ramoneda, l’activitat es va centrar en una temàticalúdica i gastronòmica: es va organitzar un taller de tapes a on tots els assistents varen estar guiats per el xef Marc Grivé, un jove cuiner enamorat de la seva professió i que ha treballat en la cuina de prestigiosos restaurants com l’Hotel W o El Bulli.

Sota la direcció del cuiner català, l’equip de Ramells Ramoneda va aconseguir ressaltar com la professionalitat i la feina en equip no només la saben demostrar al seu dia a dia, sinó que també són capaços d’assolir èxits fóra de l’oficina i amb ingredients molt diferents dels habituals documents amb els que treballen: “Som un equip igualment eficaç davant dels fogons”, descrivia Joaquim Ramells, fiscal i comptable del despatx.

Conscient de la tasca que exerceixen tots els seus membres, Ramells Ramoneda va voler homenatjar així la trajectòria que ha fet aquesta firma des de l’inici de la seva activitat el 1990. Des de llavors el creixement ha estat constant, moderat i ferm, garantint als seus clients rendibilitzar la confiança que els hi atorguen.

 

Compartir a